Over ons

SENACO BV

Alle las- montagewerken

Senaco Diksmuide - las- en montagewerken West-Vlaanderen

Las- en montagewerken sedert 2017

Wij werken nauw samen met onze klanten om hun visie en wensen te begrijpen en om te zetten in tastbare resultaten. Onze expertise stelt ons in staat om te werken met verschillende materialen, waaronder staal, roestvrij staal en aluminium, en we maken gebruik van geavanceerde las- en montagetechnieken om duurzame en betrouwbare constructies te realiseren.

We maken gebruik van geavanceerde las- en montagetechnieken om duurzame en betrouwbare constructies te realiseren voor zowel bedrijven als particulieren.

Expertise en ervaring

Of je nu een bedrijfseigenaar bent die op zoek is naar industriële las- en montagewerken of een particulier die een uniek metalen ontwerp voor thuis wil realiseren, bij Senaco zorgen we voor een persoonlijke benadering, uitstekende klantenservice en een ongeëvenaarde aandacht voor detail.

Direct contact met zaakvoerder

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze diensten, projecten uit het verleden of om een offerte aan te vragen. Zaakvoerder Andy Senesael staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden en samen te werken aan de realisatie van jouw las- en montagewerkprojecten in Diksmuide en omgeving.

Senaco Diksmuide –
Jouw partner in las- en montagewerken!

Zoek je een ervaren vakman voor las- en montagewerken?

Scroll naar boven